Daniela Holingerová |

Čtvrtfinále play-off: Síly spolu poměří Litomyšl a Moravská Třebová

V neděli 2. února začalo play- off! Tabulka už předem určila, že se naším čtvrtfinálovým soupeřem stane Moravská Třebová. Vzájemná utkání, ve kterém náš A tým poměřil síly, určila tyto výsledky 3:7, 10:5 a 4:7.

Play- off jsme začali v Moravské Třebové a 5. února se série zápasů vrátí na domácí led. Proto zveme všechny fanoušky, aby do Litomyšle přišli podpořit svůj tým při důležitém a dalším těžkém kroku této čtvrtfinálové série.

Požádali jsme kluky z kabiny o pár slov:

Ondřej Dvořák: ,,Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří nám přijeli fandit do Moravské Třebové a pomohli nám dokázat snad až nemožné, a to za toho stavu, co tam svítil na začátku druhé třetiny. Tímto bych chtěl všechny fanoušky pozvat na druhý, dost důležitý zápas v Litomyšli. Určitě Vás budeme zase potřebovat a doufám, že se vás zapojí do fandění co nejvíce...
Budeme to potřebovat, budeme potřebovat toho šestého hráče, kterým jste právě vy, fanoušci litomyšlské jiskry. Určitě vím, že to není lehké překřičet asi jeden z nejlepších fanklubů v kraji, ale věřím, že když se zapojíte všichni, určitě to dokážete.. My uděláme vše, co bude v našich silách a naším výkonem Vás opět potěšíme. Takže přijďte ve středu všichni na hokej fandit! Děkujeme!

Filip Klička: ,,Chtěl bych pozvat všechny fanoušky na středeční zápas play-off proti Moravské Třebové, je to pro nás velmi důležitý a těžký zápas a všichni budeme rádi za Vaši podporu. “

Tomáš Mečiar: ,,Zdravím všechny z Litomyšle a okolí. Chtěl bych Vás pozvat na středeční utkání s Moravskou Třebovou. Budeme potřebovat každý hlas a není ostuda fandit tak krásnému sportu jako je hokej. V neděli jsme dokázali, že se dá otočit i nepříznivý výsledek 5:0 a ještě vyhrát. Pojď i ty svým hlasem nám pomoct udělat veledůležitý druhý krok.

Filip Vomočil: ,,Chtěl bych pozvat všechny fanoušky Litomyšle na domácí utkání proti Moravské Třebové. Jedná se o druhé čtvrtfinálové utkání, poté co jsme vyhráli na soupeřově ledě a udělali tak první krok za postupem do semifinále. Soupeř předvádí kvalitní a bojovný hokej o každý centimetr ledu, proto budeme potřebovat Vaši podporu z tribuny. Tak ve středu na značkách.

Ondřej Bláha: ,,Na Moravskou Třebovou jsem se osobně velice těšil. Mají velmi kvalitní tým, zápasy s nimi mají náboj, jsou tvrdé. V neděli jsme ukázali, že bojujeme jeden za druhého a otočili jsme zápas ze stavu 5:0 na 6:7! Myslím si, že nás to všechny v kabině velice nakoplo a máme chuť sérii vyhrát. Chtěl bych tak pozvat fanoušky ve středu od 18:30 hodin na zimní stadion v Litomyšli a poprosit je, aby vytvořili co nejlepší atmosféru.

David Barkóci: ,,Po nedělním zápase v Moravské Třebové není pochyb, že se bude na co dívat. Budu rád, když nás fanoušci přijdou podpořit v prvním domácím čtvrfinálovém zápase.

Milan Ostřanský: ,,První zápas se pro nás sice nevyvíjel dobře, ale druhou polovinu zápasu jsme ukázali, jakou máme sílu a přesně tu budeme chtít ukázat i v prvním domácím utkání play-off. Přijďte nás podpořit proti tradičnímu soupeři a vytvořit minimálně stejnou atmosféru, jaká byla v Moravské Třebové!

Utkání

Muži | E0278

HC Litomyšl

4:3
(3:0 0:2 1:1)

Nové Město nad Metují

Muži | E0282

Nové Město nad Metují

3:2 sn
(1:1 1:1 0:0)

HC Litomyšl

Dorost | E3480

HC Litomyšl

4:7
(2:0, 2:3, 3:1)

HC Skuteč

Dorost | 2. kolo

HC Litomyšl

TJ Lanškroun

Starší žáci | 7. kolo

HC Litomyšl

HC Polička

Starší žáci | 12. kolo

HC Chrudim

HC Litomyšl

Mladší žáci | 5. kolo

HC Litomyšl

HC Chrudim

Mladší žáci | 6. kolo

HC Hlinsko

HC Litomyšl

Aktuální články

SEZÓNA 2023/24 OFICIÁLNĚ SKONČILA

Gratulujeme HC Kohouti Česká Třebová k celkovému vítězství. Děkujeme také všem našim soupeřům za napínavou sezónu.

BÉČKO OPĚT MISTREM!

B-tým po roce opět nejlepším týmem meziokresního přeboru.

Pozvánka na hokejový ples HC Litomyšl

MUSIC CLUB KOTELNA | 23. BŘEZNA 2024 | ZAČÁTEK 19:00